Ben je op zoek naar manieren om meer inzicht te krijgen in je professionele handelen, ben je toe aan de volgende stap in je loopbaan of wil je een andere carrière najagen? Dan is EVC niet direct geschikt voor je, maar de diensten van onze grote broer RBO kunnen je waarschijnlijk wel verder helpen.

We bieden 2 soorten diensten aan: tests & assessments en loopbaancoaching. Je kunt via EVC Dienstencentrum informeren naar de mogelijkheden.

startup-593344_1920

Tests & assessments

Onze tests en assessments brengen vaardigheden en competenties in kaart. Dit kan de basis zijn voor een individueel ontwikkelingsplan of meer inzicht in de opleidingen die bij je wensen passen.

Beschikbare producten

We bieden verschillende tests, assessments en vragenlijsten aan. Je kunt ze online doorlopen, dus op een tijd en locatie die jou het beste uitkomt.

Persoonlijkheids- en motivatietest
Deze test laat je zien wat je interesses, talenten, drijfveren en persoonlijkheidseigenschappen zijn.

Capaciteits- en intelligentietest
Er zijn verschillende tests die je numerieke, figuratieve en verbale capaciteiten meten en je werk- en denkniveau bepalen.

E-assessments
In een online assessment combineren we verschillende testen tot een integraal programma. We hebben bijvoorbeeld de loopbaanscan, duurzame inzetbaarheidsscan en het talent development-assessment.

Loopbaancoaching

Met onze coachingstrajecten ondersteunen we je in je professionele en persoonlijke ontwikkeling. Coaching kan je bijvoorbeeld helpen als je huidige positie verandert of er andere eisen aan je gesteld worden.

Of als je liever iets anders gaat doen, natuurlijk. samen met een van onze specialisten ga je op zoek naar de antwoorden op je coachingsvragen.

We helpen je bij het doorontwikkelen van de vaardigheden en competenties die je voor je werk nodig hebt. Ook kijken we naar je drijfveren en talenten en hoe je die het beste kunt inzetten.

Coaching zorgt niet alleen voor betere prestaties, maar ook voor meer voldoening en een betere balans tussen werk en privé.

Tijdens een intakegesprek bespreken we de zaken waar je tegenaan loopt en de vragen die je hebt. Ook kijken we naar wat je wilt bereiken met het traject.

Op basis van de intake maken we een persoonlijk plan, eventueel aangevuld met tests of assessments.

In de bijeenkomsten die daarna volgen, meestal een stuk of 5, kijken we naar jouw levensverhaal, je ideale baan en werken we aan een plan van aanpak voor de toekomst.

evc

Meer weten?

Wil je meer weten over onze loopbaandienstverlening? Neem dan contact met ons op. Eén van onze adviseurs helpt je graag verder.