Onze werkwijze

EVC Dienstencentrum biedt uw organisatie een complete dienstverlening op het gebied van EVC. U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van een enkel, individueel EVC-traject maar ook voor een EVC-project gericht op grote groepen deelnemers. Wij bieden u de juiste begeleiding en zorgen voor een goede implementatie en voorlichting in uw organisatie. U kunt ook bij ons terecht voor onafhankelijk advies over de rol en uitvoering van EVC als onderdeel van uw opleidings- en HRM-beleid.

Persoonlijk advies

Van belang is welk doel u met EVC wilt bereiken, of EVC hiervoor de beste manier is en hoe u EVC wilt inzetten in uw organisatie. Wij komen daarom graag bij u langs voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek en advies op maat. Als u van start wilt met EVC, dan stellen wij een passende offerte op inclusief een plan van aanpak voor uw EVC-project. Wij zoeken altijd naar de meest efficiënte en effectieve aanpak voor uw organisatie en uw kandidaten.

Maatwerk

Wij organiseren EVC-trajecten voor uiteenlopende doelgroepen. De persoonlijke ontwikkeling van de kandidaat staat bij ons centraal. Wij kijken samen met u en de kandidaat wat de beste manier is om de loopbaandoelen van de kandidaat te realiseren. Waar nodig kijken wij verder dan EVC. De EVC-trajecten die wij uitvoeren, stemmen wij bovendien af op de mogelijkheden van de kandidaat. Wij zorgen voor een juiste balans tussen portfolio en praktijkassessment en bieden waar nodig extra begeleiding.

EVC voor groepen

Als meer dan zes kandidaten hetzelfde EVC-traject gaan volgen, adviseren wij een groepsgewijze aanpak. Wij organiseren een groepsvoorlichting over EVC en de kandidaten volgen gezamenlijke portfolioworkshops. Alle gesprekken en bijeenkomsten kunnen plaatsvinden op het kantoor van EVC Dienstencentrum of bij u op locatie. Daarnaast is de portfoliobegeleider altijd beschikbaar voor persoonlijke begeleiding, onder andere via het online portfoliosysteem.

Dit doen wij ook

Wij bieden verschillende aanvullende diensten, waaronder:

  • Organiseren van voorlichtingsbijeenkomsten voor leidinggevenden en HR-adviseurs;
  • Ondersteunen bij de verzilvering van EVC's in diploma's of vrijstellingen;
  • Organiseren van vervolgtrajecten, zoals maatwerk scholing;
  • Organiseren van trainingen om uw eigen medewerkers in te zetten als portfoliobegeleider of assessor.