Voor organisaties

Gemotiveerde en vakbekwame mensen zijn onmisbaar in een organisatie. Toch is het niet altijd duidelijk wat een werknemer aan competenties in huis heeft. Mensen leren immers iedere dag bij; op de werkvloer maar ook in hun vrije tijd. Zij kunnen daarom vaak meer dan hun diploma's aantonen. EVC brengt duidelijk in beeld welke kennis en ervaring werknemers in de praktijk hebben opgedaan en op welk niveau zij functioneren. EVC speelt daarmee een belangrijke rol in het kwalificeren van mensen en het vergroten van hun inzetbaarheid.

EVC Dienstencentrum kan uw organisatie breed van dienst zijn op het gebied van EVC. Wij organiseren niet alleen de trajecten, maar adviseren ook over subsidies en mogelijke vervolgtrajecten, zoals maatwerk scholing. Wij kijken daarbij altijd naar het grote geheel: hoe past EVC in uw organisatie en welk doel wilt u ermee bereiken? Met EVC Dienstencentrum bent u ervan verzekerd dat EVC daadwerkelijk rendement oplevert.

Voordelen van EVC

EVC is voor organisaties een waardevol loopbaan- instrument. Het maakt de vakbekwaamheid van mensen formeel inzichtelijk, waardoor zij breder inzetbaar zijn.

Meer info

Onze werkwijze

Wij bieden een complete dienstverlening op het gebied van EVC, of het nu gaat om een individueel traject of een omvangrijk EVC-project.

Meer info

Voorwaarden voor succes

Het is belangrijk dat kandidaat én werkgever gemotiveerd zijn om met EVC aan de slag te gaan. Een positieve inzet van de werkgever draagt bij aan het succes van EVC.

Meer info

Voorlichting en workshops

Een succesvolle uitvoering van EVC begint met een goede voorlichting. Wij organiseren voor u de juiste voorlichtingsbijeenkomsten, trainingen en workshops.

Meer info

E-portfolio

Steeds meer werkgevers werken met ePortfolio's. Ons digitale EVC-portfolio is daarom uitwisselbaar met andere ePortfolio's. 

Meer info

Kosten en financiering

De kosten van EVC zijn afhankelijk van uw specifieke vraag. Wij maken daarom graag een persoonlijke offerte. Wij adviseren ook over subsidies en fiscale voordelen.

Meer info

EVC voor peuterspeelzalen

Vanaf 1 januari 2018 gelden nieuwe kwaliteitseisen voor peuterspeelzalen. Dit heeft gevolgen voor de inzet van vrijwilligers. Dankzij EVC kunnen zij versneld opgeleid worden tot professioneel peuterleiders.

Meer info