Wie zijn wij?

EVC Dienstencentrum is opgericht op initiatief van onafhankelijk scholingsmakelaar RBO. EVC Dienstencentrum biedt een complete dienstverlening op het gebied van EVC. Of het nu gaat om een individueel EVC-traject of een grootschalig EVC-project voor een bedrijf of organisatie. Met EVC Dienstencentrum bent u verzekerd van een deskundige en betrokken partner op het gebied van EVC. Ook op strategisch vlak denken wij graag mee over de rol en uitvoering van EVC.

Kwaliteit voorop

EVC Dienstencentrum heeft als één van eerste aanbieders in Nederland een driejarige erkenning behaald, die in 2013 verlengd is met nog eens drie jaar. EVC Dienstencentrum is bovendien aangesloten bij NRTO, de brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Bij ons weet u dus zeker dat kwaliteit voorop staat! Lees meer over onze erkenning

Onafhankelijk EVC-aanbieder

Wij zijn een onafhankelijk aanbieder van EVC. Dit betekent dat wij niet zijn gebonden aan een onderwijsinstelling. Wij hebben bewust gekozen voor een onafhankelijke positie, omdat wij het belangrijk vinden dat de resultaten van EVC betrouwbaar en objectief zijn. De objectieve waarde van EVC is immers een belangrijke voorwaarde voor een landelijke erkenning van de certificaten.

Landelijk aanbod

Dankzij onze unieke en onafhankelijke positie kunnen wij overal in Nederland en in iedere gewenste branche EVC aanbieden. EVC Dienstencentrum beschikt over een landelijk netwerk van deskundige samenwerkingspartners en gecertificeerde begeleiders en assessoren. Wij werken veel in opdracht of in samenwerking met verschillende kenniscentra en O&O-fondsen, zoals Kenteq, Calibris Contract en OTIB.  

Meer dan EVC

EVC Dienstencentrum is niet alleen deskundig op het gebied van EVC. Samen met partnerorganisatie RBO hebben wij meer dan 25 jaar ervaring op het snijvlak van onderwijs- en arbeidsmarkt. Onze mensen zijn dan ook goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van scholing, loopbaan en subsidies.

Maatschappelijk betrokken

EVC Dienstencentrum is een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij werken vanuit de overtuiging dat iedereen een volwaardige plek op de arbeidsmarkt verdient en de kans moet krijgen om zijn talenten ten volle te ontwikkelen en te benutten. Onze speciale aandacht gaat uit naar doelgroepen voor wie het volgen van een opleiding niet zo vanzelfsprekend is: mensen met een beperking, werkenden en werkzoekenden zonder startkwalificatie, en andere groepen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Juist deze mensen kunnen met EVC laten zien wat zij waard zijn!

Afbeelding Over EVC DC

NRTO

EVC Dienstencentrum is aangesloten bij NRTO.