Online EVC-portfolio

Het EVC-portfolio is een belangrijk onderdeel van de EVC-procedure. U verzamelt hierin bewijsmateriaal om uw competenties aan te tonen. EVC Dienstencentrum werkt met een digitaal EVC-portfolio van Paragin. Dit biedt veel voordelen ten opzichte van een papieren portfolio:

  • Eenvoudig documenten toevoegen en verwijderen;
  • Bewijsmateriaal direct koppelen aan verschillende onderdelen van de meetlat;
  • Gemakkelijk de voortgang van uw portfolio bewaken;
  • Via het portfolio direct contact opnemen met uw begeleider;
  • Uw begeleider kan op afstand meekijken en advies geven.

Gegevens uitwisselen met andere portfolio's

Het digitale portfolio van EVC Dienstencentrum voldoet aan de landelijke norm NTA 2035. Dit betekent dat gegevens uit uw EVC-portfolio gemakkelijk uitgewisseld kunnen worden met andere digitale portfolio's die aan deze norm voldoen. Dit is handig als u al een ePortfolio heeft. Uw ePortfolio kan dan gebruikt worden als basis voor uw EVC-portfolio. En na afloop van het EVC-traject kan uw Ervaringscertificaat opgenomen worden in uw ePortfolio.

Nog geen e-portfolio?

Ook na het afronden van uw EVC-traject is een digitaal ePortfolio een handig instrument. Uw persoonlijke ontwikkeling stopt immers niet na het behalen van een Ervaringscertificaat. In een ePortfolio kunt u uw eigen ontwikkeling blijven vastleggen en documenteren. Heeft u nog geen ePortfolio, maar wel belangstelling? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden. Meer informatie over het ePortfolio vindt u ook op de website van onze partnerorganisatie RBO.